Over ons

Autorijschool Maas - Een begrip in Oosterhout

Mag ik mij voorstellen, ik ben Toon Maas van de gelijknamige autorijschool. Autorijschool Maas bestaat al 40 jaar, hiermee zijn wij de langst bestaande erkende autorijschool van Oosterhout. Dat hebben wij te danken aan onze optimale inzet en service die wij bieden en uiteraard hoog in het vaandel hebben staan.

Wij gaan dan ook voor 100% tevredenheid. Wij houden ten alle tijden rekening met de wensen die onze kandidaten belangrijk vinden. Wij gaan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Bij ons lest u altijd bij dezelfde instructeur, hierdoor is persoonlijke betrokkenheid gegarandeerd. Ook werken wij met een leskaart waarop de instructeur en de kandidaat vorderingen van de te behandelen instructieonderdelen kunnen bijhouden.

Wij zorgen er voor dat u altijd in een gemakkelijk te berijden en veilige auto rijd. Wij geven les in een Mazda schakelauto en een Toyota Automaat. Mocht u nog vragen hebben die hier nog niet beantwoord zijn, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze rijschool:

A: Keizersdam 85
4908 BE Oosterhout NB

T: 0162 – 451 637
M: 06 – 53 14 66 65

Of vul het contactformulier in

Reacties van onze kandidaten

 • Tijdens mijn lessen bij Autorijschool Maas heb ik vanaf het begin het gevoel gehad dat ik zou gaan slagen.

  Kandidaat, geslaagd op 24-05-2013
 • Het 30-lessen pakket is mij zeer goed bevallen, met name de TussenTijdse Toets hielp mij echt bij het praktijkexamen. Ik zou Autorijschool Maas bij iedereen aanraden.

  Kandidaat, geslaagd op 08-09-2013
 • Normaal ben ik best wel gespannen voor nieuwe dingen, maar vanaf het eerste moment dat ik de lesauto instapte bij Autorijschool Maas was ik op mijn gemak!

  Kandidaat, geslaagd op 24-01-2014
 • Eerlijk gezegd heb ik gewoon gezocht naar één van de voordeligste en betrouwbaarste rijscholen in Oosterhout, maar Autorijschool Maas is meer dan dat alleen. Ik durf gerust te zeggen dat het één van de beste rijscholen is uit de hele regio.

  Kandidaat, geslaagd op 14-12-2013